Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
wioletta juszczynska halina manka Dominik Klucznik baska krzyś Erwin Kaczmarczyk adamek1 Annakrochmal Renata Żeromska (8143 niezalogowanych)
7 Postów
Bartek Patrycja
(patixx1232)
Wiking
sluchaj cwaniaczku co ty sobie myslisz ze osoba niepelnosprawna ma szanse pracowac jako kierowca praca budowlana czy chocby jaka kolwiek prace ktora nie pozwala
Ze sie urodziles zdrowy to znaczy ze mozesz ublizac wez pomysl idioto w tej chcwili mnie uraziles swoim gadales ile bym dal zebys byl w mojhej skórze
TO BYS ZOBACZYL JAK TAKI CZLOWIEK SIE CZUJE !!!!!
To ja ci powiem taki czlowiek ma ochote sie zabic bo do niczego nie jest potrzebny!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...smialo

ludzi i tak

jest za duzo na swiecie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Lidka W
(lotka)
Wiking
myślę, że niepotrzebnie się unosicie i faktycznie obrażacie ludzi niepełnosprawnych, bo niepełnosprawności są różne.
Z drugiej strony patixx1232 oczekuje chyba stanowczo zbyt wiele, skoro państwo polskie dało Ci wielkie g....no, to nie oczekuj, że Norwegia cię obsypie pieniędzmi, domami itp.
Osobiście jestem osobą ze znacznym stopniem niepełnosprawności, bo choruję na raka z przerzutami. Owszem pomagają troszkę, ale niczego nie dają na litość, ładne oczy i czy co tam jeszcze.
Skoro Szkocja taka łaskawa, to tam próbuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lotka napisał:...Osobiście jestem osobą ze znacznym stopniem niepełnosprawności, bo choruję na raka z przerzutami.
I w dokumentach chorobowych masz tak zaznaczone ...! ?
---
Znaczy iż z tej racji , że masz Raka z Przerzutami TO JESTEŚ OSOBĄ O ZNACZNYM STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI ...!? .
---
Coś Mi się Wierzyć Nie chce .
---
Chyba , że chorujesz na Bergera / lub podobne w początkowej Fazie / i przeżuty powodują Miejscowe amputacje .

---
Osobiście też choruję na Raka z przerzutami ...
---
Jak nie wypiję dziennie , setki 60%alkoholu ... to Mnie przerzuca z kąta w Kąt... aż do rana ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Bartek Patrycja
(patixx1232)
Wiking
a jak z praca dla takich osob sa jakies firmy zajmujące sie zatrudnieniem osob niepelnosprawnych
Bo w polsce jest zpch Zaklad pracy chronionej cos takiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
patixx1232 napisał:
a jak z praca dla takich osob sa jakies firmy zajmujące sie zatrudnieniem osob niepelnosprawnych

A MOŻE BYŚ SIĘ TAK PRZEDSTAWIŁ/ŁA ...!!!
NAPISAŁ/ŁA ...
Co ciebie boli i dlaczego ...!? / jaka to niepełnosprawność ...!!! /
MOŻE MASZ TYLKO DWIE LEWE RĘCE ...!!! albo dwa cycki bez sutków ...!??? .
---
A nie ...SZCZEKASZ jak kundel kanapowiec , któremu zdaje się iż jest księciem , tylko dlatego , że jakiś przygłup zezwala leżeć Psu na kanapie zamiast w kącie pod ścianą .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
sa zaklady zatrudniajace osoby niepelnosprawne fizycznie i psychicznie,ale zarobki sa tam bardzo male,poniewaz oni nie pracuja w pelnym wymarze godzin,reszte doklada im panstwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...czyli

mialem racje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(Kow@lski)
Nowicjusz
patixx1232 napisał:
sluchaj cwaniaczku co ty sobie myslisz ze osoba niepelnosprawna ma szanse pracowac jako kierowca praca budowlana czy chocby jaka kolwiek prace ktora nie pozwala
Ze sie urodziles zdrowy to znaczy ze mozesz ublizac wez pomysl idioto w tej chcwili mnie uraziles swoim gadales ile bym dal zebys byl w mojhej skórze
TO BYS ZOBACZYL JAK TAKI CZLOWIEK SIE CZUJE !!!!!
To ja ci powiem taki czlowiek ma ochote sie zabic bo do niczego nie jest potrzebny!!!!!!!!

To się nazywa Public Relation, jak by ktoś nie wiedział
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
patixx1232 napisał:

W Norwegii brakuje pracy dla ludzi niepelnosprawnych. Niestety zatrudnienie osoby niepelnosprawnej rzadko wiaze sie z zyskim, wiec i co za tym idzie, nikt na ogol nie chce zatrudnic takie osoby.
Zeby dostac jakas pomoc w Norwegii, to musialbys najpierw troche pracowac.
Na tej stronie pisze dokladnie jakie warunki musisz spelniac, by moc zamieszkac w Norwegii:
www.udi.no/Oversiktsider/Den-nye-utlendi...oppholdstillatelse-/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok